Тестові завдання з методики навчання мовно-літературної освітньої галузі (українська мова) для студентів спеціальності «Початкова освіта» - (:unkn) unknown (Чернівец. нац. ун-т ім. Ю. Федьковича, 2024)
У збірнику подано тести з курсу «Методика навчання мовно-літературної освітньої галузі (українська мова). Матеріал укладено за трьома рівнями складності для перевірки знань, умінь та навичок студентів з даноі дисципліни. Призначено для студентів денної, заочної і дистанційної форм навчання спеціальності «Початкова освіта»
Keywords: методика навчання мовно-літературної освітньої галузі, українська мова, тестові завдання