Галик В. Радянська колгоспно-радгоспна система (50-60-і рр. ХХ ст.): спроба аграрної реформи: дипломна робота. Чернівці: ЧНУ ім. Ю. Федьковича, 2023. - Галик, Вікторія (My University, 2023)
Галик В. Радянська колгоспно-радгоспна система (50-60-і рр. ХХ ст.): спроба аграрної реформи: дипломна робота. Чернівці: ЧНУ ім. Ю. Федьковича, 2023.