ІНТЕГРАЦІЯ ФІЗКУЛЬТУРНО-ОЗДОРОВЧОГО, ФІЗКУЛЬТУРНО-СПОРТИВНОГО ТА ПІДПРИЄМНИЦЬКОГО ВИДІВ ДІЯЛЬНОСТІ - Молдован, Андрій Дмитрович (Спортивна наука та здоров'я людини, 2020)
У статті аналізується підприємницька діяльність як задоволення і подальше стимулювання потреб споживачів, а поняття «фізична культура» в його оздоровчому, рекреаційному (відновлювальному) аспектах. Висвітлено важливість інтеграції фізкультурно-оздоровчого, фізкультурноспортивного і підприємницького видів діяльності на соціальному рівні для пропагування ідеї та ідеалів спорту, здобутків і досягнення в галузі фізичної культури і спорту
INTEGRATION OF PHYSICAL AND HEALTH, PHYSICAL AND SPORTS AND ENTREPRENEURIAL ACTIVITIES
Keywords: підприємництво, підприємницька діяльність, галузь фізичної культури і спорту, ринкові відносини