Синтаксичні перифрази в листуванні Лесі Українки та Ольги Кобилянської - Максим’юк, Оксана Василівна (Чернівці: Чернівецький національний університет, 2021)
Проаналізовано синаксичні перифрази в листуванні Лесі Українки та Ольги Кобилянської, що експресивують епістолярій реципієнток і слугують посутньою ознакою їх мовостилю.
Keywords: синтаксичні перифрази; Леся Українка; Ольга Кобилянська