Критичне мислення у структурі професійної компетентності майбутнього вчителя початкових класів - Шевчук, Кристина; Балахонова, Анна (Хмельницький, 2024)
У статті актуалізується значення розвитку у майбутніх учителів початкових класів критичного мислення у структурі формування їх професійної компетентності. Розкрито особливості розвитку критичного мислення студентів в процесі професійного навчання, зокрема крізь призму реалізації компетентнісного підходу до організації освітнього процесу у вищій школі.
Keywords: критичне мислення, професійна компетентність майбутнього вчителя початкової школи, компетентнісний підхід