Лінгвокультурологічний аспект соматичних символів в українській мові (на матеріалі творів М. Матіос та усної народної творчості) - Романюк, Єлізавєта (My University, 2021)
Магістерська робота присвячена з’ясуванню особливостей використання фразеологізмів із соматичним компонентом-символом в усній народній творчості та в художніх текстах Марії Матіос. Магістерська робота складається із 3 розділів та списку використаних джерел
Linguocultural aspect of somatic symbols in the Ukrainian language (based on the M. Matios’ works and folk literature)
Keywords: соматизм, символ, фразеологізм, лінгвістика, лінгвокультурологія, знак