Приймати виклики нарівні з чоловіками чи знайти інше мірило досягнень? – гендерний моніторинг журналістських матеріалів регіональних видань (лютий 2021) - Смолдирева, Тетяна Петрівна (https://www.journalistic.space/wp-content/uploads/2021/03/henderna-chutlyvist_monitorynh-media_chernivetska-obl.-8-12.02.21.pdf, 2021)
Індекс гендерної чутливості чернівецьких медіа у лютому – один із найвищих в Україні (49%), і це – третя позиція Ознайомитися з результатами лютневого моніторингу регіональних медіа 24 областей (інфографіка) можна сайті Волинського прес-клубу
Keywords: гендер, моніторинг, медіа