Обчислювальна техніка та програмування: Лекції. - Андрицуляк, Тарас Любомирови; Мартинюк, Сергій Васильович; Сидора, Михайло Ігорович (My University, 2026)
Видання містить лекції з дисципліни «Обчислювальна техніка та програмування». Для студентів, що здобувають освіту в галузі знань «Гідрометеорологія» та інших спеціальностей з подібною програмою вивчення дисципліни.
Keywords: Навчальний посібник; Навчальний посібник