ОСОБЛИВОСТІ ВИКОРИСТАННЯ ІННОВАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ У ОСВІТНЬОМУ ПРОЦЕСІ З ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ УЧНІВ 1-2 КЛАСІВ - Білий, Артур (My University, 2024)
Білий А.В. Особливості використання інноваційних технологій у освітньому процесі з фізичної культури учнів 1-2 класу. Кваліфікаційна робота другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю 014 «Середня освіта. (Фізична культура)». – Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича МОН України, Чернівці, 2024. В кваліфікаційній роботі проаналізовано нормативно-програмові особливості організації фізкультурної освітньої галузі в сучасному закладі освіти, визначено специфіку Типових освітніх програм початкової школи, описані інноваційні технології як актуальні формати оптимізації шкільної фізичної культури. Запропоновано варіанти сюжетних та домінантних уроків, активних перерв для учнів 1-2 класу, перевірено ефективність їх впровадження в освітній процес початкової школи в ході педагогічного експерименту.
Keywords: інновації, сюжет, тайбо, урок, учні 1-2 класу, фізкультурна освітня галузь.