Історичні традиції виховання фізичної культури і здорового способу життя у часописах Буковини (друга половина ХІХ початок ХХ століття) - Kozhokar, Maryna; Курнишев, Ю.А.; Мосейчук, Ю.Ю. (My University, 2018)
У статті проаналізовано газети, журнали, календарі та систематичні видання із питань виховання молодого покоління, в тому числі фізичної культури, пропаганди здорового способу життя. Висвітлюються проблеми, які супроводжували фізичне виховання школярів як основний напрям діяльності громадських товариств у другій половині XIX – першій третині XX століття і потребують подальшого ґрунтовного вивчення.
Keywords: Фізична культура; Фізичне виховання; Історичні традиції; Товариство; Пропаганда