Кобилянська О. Ю. Зібрання творів : у 10 т. Т. 8 : Апостол черні : роман / упоряд. В.І. Антофійчук - Антофійчук, Володимир Іванович (Букрек, 2021)
До тому увійшов роман „Апостол черні“ Ольги Кобилянської, текст якого вперше подано в повному варіанті за автографом 1926 — 1929 років.Видання призначене для широкого кола читачів.