Наближення розв’язків крайових задач для інтегро-диференціальних рівнянь нейтрального типу методом сплайн-функцій - Dorosh, Andrii; Haiuk, Ivan (My University, 2022)
У роботі досліджуються крайові задачі для нелінійних інтегро-диференціальних рівнянь нейтрального типу. Запропоновано і обґрунтовано схему апроксимації розв’язку крайової задачі за допомогою кубічних сплайнів дефекту два. Розглянуто модельний приклад, який ілюструє запропоновану схему апроксимації.
APPROXIMATION OF SOLUTIONS OF BOUNDARY VALUE PROBLEMS FOR NEUTRAL DELAY INTEGRO-DIFFERENTIAL EQUATIONS USING THE SPLINE FUNCTIONS METHOD
Keywords: крайова задача; нейтральний тип; кубічні сплайни