Розвиток політичної науки: європейські практики та національні перспективи - (:unkn) unknown (Технодрук, 2022)
До збірника включено тези доповідей та повідомлень учасників ХІІ Міжнародної науковопрактичної конференції «Розвиток політичної науки: європейські практики та національні перспективи», яка відбулася 28 червня 2022 року. У фокусі наукових дискусій перебували політичні теорії та концепції у вимірі верифікації військово-політичними загрозами, проблеми трансформації, оновлення, віднайдення національних, регіональних та глобальних безпекових моделей, консолідації української політичної нації у вимірі процесів трансформації громадянських ідентичностей, інформація vs дезінформація в (гео)політичному просторі російської військової агресії, система публічного управління України в умовах воєнного стану: поточний стан і завдання з подолання дисфункціональності. Для науковців, викладачів, аспірантів, студентів, усіх зацікавлених проблемами розвитку сучасної політичної науки та науки державного управління.
Keywords: політична наука; політологія; конференція; матеріали конференції