Формування компетентностей у письмі англійської мови учнів 8-9 класів засобами новітніх технологій - Найда, Аліна Володимирівна (Чернівецький національний університет ім. Ю.Федьковича, 2024)
У роботі обґрунтовано, розроблено і перевірено методику організації пробного навчання з англійської мови з метою розвитку граматичної компетенції учнів старшої школи за допомогою новітніх інформаційних технологій на основі аналізу комплексу вправ з формування іншомовної комунікативної компетенції у письмі. Робота складається зі вступу, трьох розділів, висновків, додатків та списку використаних джерел
Keywords: граматичні компетентності, новітні технології у навчанні, пробне навчання