Реалізація ідей дитиноцентризму у вихованні учнів молодшого шкільного віку - Кушнір, Віта; Бигар, Ганна (Хмельницький, 2024)
В статті описані актуальні в НУШ ідеї дитиноцентризму.
Keywords: дитиноцентризм, молодший шкільний вік