Створення 2D гри - Березюк, Максим (My University, 2024)
У даній роботі розглядається процес створення 2D гри в середовищі Unity з використанням мови програмування C#. Описані основні етапи розробки, включаючи створення та обробку графіки у Photoshop. Обговорюються технічні аспекти кодування, анімації та інтеграції графічних ресурсів у середовищі Unity.
Keywords: Unity, C#, 2D гра, Photoshop,розробка ігор, графіка, анімація, інтеграція