Фінансово-економічні аспекти безпеки продовольчого ринку - Арич, Михайло Іванович; Олексин, Артур Григорович (Наукові записки Національного університету «Острозька академія». Серія : Економіка., 2021)
У роботі висвітлено основні складові та особливості фінансово-економічної безпеки продовольчого ринку. Так, проаналізовано понятійно-категоріальний апарат досліджуваних термінів, фактори впливу, економічні умови та принципи формування безпеки продовольчого ринку; досліджено ключові напрями, методи державної політики в сфері дотримання фінансово-економічної безпеки продовольчого ринку; вивчено та узагальнено структуру та скла-дові механізму, а також загрози та потенційні можливості підвищення рівня фінансово-економічної безпеки продо-вольчого ринку
Keywords: фінансово-економічний, безпека, продовольчий ринок, агропромисловий комплекс, Україна