Стратегічний SWOT-аналіз зовнішнього середовища організації. - Галушка, Зоя Іванівна (Чернівецький національний університет, 2021)
Методичні рекомендації стосуються методики застосування стратегічного SWOT-аналізу для дослідження внутрішніх сильних і слабких сторін організації та можливостей і загроз, що існують у її зовнішньому середовищі. Для студентів, які вивчають дисципліни «Стратегічне управління» (спеціальність 073 Менеджмент) та «Стратегічний менеджмент» (спеціальності: 051 Економіка; 072 Фінанси, банківська справа і страхування; 071 Облік і оподаткування; 076 Підприємництво, торгівля і біржова діяльність; 292 Міжнародні економічні відносини), для самостійної роботи з виконання ІНДЗ зі стратегічного аналізу діяльності підприємств чи організацій, на прикладі яких вони виконують кваліфікаційні роботи.
Keywords: стратегічний аналіз, матриця SWOT-аналізу, зовнішнє середовище організації, внутрішнє середовище організації