Галушка З.І., Кузьмук І.Я. Тимчак В.С. Проєктний менеджмент : навч. посібник. - (:unkn) unknown (Чернівецький національний університет, Київський національний університет ім. Т. Шевченка, 2025)
Навчальний посібник призначений для магістрів та аспірантів, які прагнуть оволодіти сучасними методами управління проєктами в різних сферах економіки. Він охоплює всі етапи життєвого циклу проєкту – від ініціації та планування до виконання, моніторингу й завершення. Особлива увага приділена інтеграції цілей сталого розвитку, управлінню ризиками, фінансовим аспектам та використанню інноваційних технологій у проєктному менеджменті.
Keywords: проєктний менеджмент, життєвий цикл проєкту, ініціація та планування, виконання, моніторинг і контроль, завершення проєкту, стейкхолдери та комунікації, управління ризиками, фінансово-економічний аналіз проєкту, інновації та цифрові технології в управлінні, Agile-методології, автоматизація та штучний інтелект у проєктному менеджменті, фандрейзинг і грантове фінансування