ПРОБЛЕМИ ВИКОРИСТАННЯ ПРИРОДНИХ НАЦІОНАЛЬНИХ ПАРКІВ У ТУРИСТСЬКО-РЕКРЕАЦІЙНІЙДІЯЛЬНОСТІ ТА ВАРІАНТИ ЇХ ВИРІШЕННЯ - Дутчак, Світлана Вікторівна (Друкарня видавництва "Рута" Чернівецького національного університету. 58012. Чернівці, вул. Коцюбинського, 2, 2006)
В даній роботі окреслено проблему рекреаційного середовища (РС) з позицій максимального збереження його функціонального призначення, а також, з цієї точки зору, обґрунтовано можливість використання природних національних парків в туристсько-рекреаційній діяльності (на прикладі Вижницького національного природного парку).
Dutchak S. PROBLEMS OF USING NATURAL NATIONAL PARKS IN TOURIST AND RECREATIONAL ACTIVITIES AND OPTIONS FOR SOLVING THEM
Keywords: рекреаційні ресурси, рекреаційні утворення, рекреаційний ландшафт, принцип біполярності рекреаційного середовища