Вплив комунікативно-інформаційного простору на психологічні особливості й особистісні ресурси людини в умовах дії дестабілізаційних факторів на суспільство : монографія / за наук. редакцією І.М. Зварича. - Кафедральна монографія (Чернівецький національний Університет імені Юрія Федьковича, 2022)
Монографія містить результати роботи колективу кафедри психології ЧНУ над науковою темою кафедри з найбільш актуальних аспектів фундаментальних проблем сучасності. Для викладачів ВНЗ, студентів спеціальностей «Психоло гія», «Практична психологія», «Соціальна педагогіка»; практикуючих психологів і всіх, кого цікавить дана тема.
Keywords: психологічний вплив, інформаційне суспільство, дестабілізаційні фактори, розвиток особистості