ПРАВОВІ ВИКЛИКИ СУЧАСНОСТІ: ЗАХИСТ ПРАВ ЛЮДИНИ В ЦИФРОВУ ЕРУ - (:unkn) unknown (Видавництво Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича, 2025)
До збірника увійшли матеріали V Міжнародної науково-практичної конференції «Правові виклики сучасності: захист прав людини в цифрову еру» (Чернівці, 13 листопада 2024 року). Редколегія не несе відповідальності за науковий зміст і виклад матеріалу, що подано у рукописах. Для науковців, аспірантів та студентів.
Матеріали V Міжнародної науково-практичної конференції 13 листопада 2024 року м. Чернівці
Keywords: державне регулювання; суспільні відносини; праця; соціальні права; економічні процеси; держава; цифрові технології; трудові права; трудове законодавство; працівник; роботодавець; штучний інтелект