«Бренд як інструмент підвищення конкурентоспроможності туристичного підприємства (на прикладі ТОВ «ТурЛайм»)» - Скрипник, Вікторія Вікторівна (Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2025)
У роботі розглянуто теоретичні засади бренд-менеджменту, його суть, характеристику, класифікацію, і доцільність його використання в сучасних умовах функціонування туристичного бізнесу. Основну увагу приділено аналізу формування, розвитку та просування бренду на прикладі ТОВ «ТурЛайм». Розглянуто ключові елементи бренду туристичного підприємства, оцінено ефективність наявних бренд-комунікацій та методів просування на ринку. Запропоновано стратегічні напрями вдосконалення системи бренд-менеджменту підприємства, зокрема візуальної складової, особистого бренду керівника та соціальної відповідальності, з урахуванням цифрових технологій, та потреб аудиторії.
Brand as a tool for increasing the competitiveness of a tourism enterprise (on the example of TourLime LLC)".
Keywords: бренд, бренд-менеджмент, імідж, репутація, візуальна айдентика, особистий бренд керівника, ТОВ «ТурЛайм».