МЕТОДИ Й ЗАСОБИ ІНТЕЛЕКТУАЛЬНОЇ ОБРОБКИ СИГНАЛІВ: ОБРОБКА ЦИФРОВИХ ЗОБРАЖЕНЬ - Ушенко, Юрій Олександрович; Деревянчук, Олександр Володимирович; Талах, Марія Віталїївна; Дворжак, Валентина Володимирівна (My University, 2023)
Наведено основні фундаментальні знання з основ цифрового представлення зображень. Розглянуто просторові та частотні методи покращення зображень, відновлення зображень, вейвлети та кратномасштабну обробку. Для студентів вищих закладів освіти за спеціальністю 122 Комп’ютерні науки, 015.34 Професійна освіта (машинобудування), 014.10 Середня освіта (трудове навчання та технології).