Загальне й особливе в юридичній відповідальності туроператора (турагента) за договором про надання туристичних послуг - Hudyma, Mariia (Підприємництво, господарство і право, 2014)
У статті розглядається юридична, у тому числі цивільноправова відповідальність туропе ратора (турагента) за договором про надання туристичних послуг.
Keywords: відповідальність; туроператор; турагент; турист; договір про надання туристичних послуг