Договір про оплатне надання освітніх послуг - Nykyforak, Volodymyr; Никифорак, Володимир Михайлович (Ін-т держави і права ім. В.М.Корецького НАН України, 2005)
В статті розкрито поняття освітніх послуг, а також особливості укладення та виконання договору про надання освітніх послуг
Keywords: договір; послуги; освітні послуги