Використання аналізу кінематичної структури рухів у навчанні техніки атакуючих ударів каратистів 8-9 років - Гоцуляк, Олексій Дмитрович (My University, 2024)
В роботі розкрито теоретико-методичні основи технічної підготовки в карате: етапи навчання рухових дій, методи і форми організації навчально- тренувальної діяльності, кінематичні характеристики та основні опорні точки атакуючих дій. Теоретично обґрунтовано можливості використання аналізу кінематичної структури рухів у навчанні техніки атакуючих ударів в карате. Експериментально перевірено ефективність методики використання аналізу кінематичної структури рухів у навчанні техніки атакуючих ударів каратистів 8-9 років.
Keywords: карате, технічна підготовка, атакуючі удари, кінематична структура руху, каратисти 8-9 років.