Менеджмент туристичної інфраструктури в Чернівецькій області як чинник підвищення її конкурентоспроможності на Світовому туристичному ринку - Брижатий, Богдан Романович (Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2023)
Туристична інфраструктура дуже важлива в сучасному світі, з її численними важливими аспектами для наукових досліджень. Зі зростанням обізнаності про важливість сталого розвитку та управління підприємствам, урядам та громадам потрібні нові підходи до розробки нових туристичних продуктів. Розвиток туристичної інфраструктури може сприяти економічному зростанню в регіонах, що використовують природні, рекреаційні, культурні та історичні ресурси. Розвиток туристичної інфраструктури може сприяти збереженню природи, соціально-культурних та історичних цінностей та покращенню якості життя місцевого населення за рахунок розвитку туристичної індустрії. Дослідження в цій галузі допоможуть зрозуміти потреби туристів і способи їх задоволення. Саме тому дослідження в цій області знань є критично важливим для сталого розвитку туристичної індустрії та покращення співвідношення між туристичними потребами та збереженням природних та культурних ресурсів для майбутніх поколінь.
Keywords: туристична інфраструктура, туристична послуга, туристична індустрія, сталий туризм