Політологічна практика : методичні рекомендації - Нечаєва-Юрійчук, Наталія Вікторівна; Швидюк, Сергій (Виготівник: ПВКФ «Технодрук», 2023)
Методичні рекомендації розроблені на основі типового навчального плану та програми Політологічної практики для студентів спеціальностей 052 Політологія факультету історії, політології та міжнародних відносин Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича. У рекомендаціях містяться вказівки щодо організації та проходження практики, визначено вимоги до різних видів практичних робіт, надано зразки необхідних звітних документів і поради щодо їх оформлення.
Keywords: Політолігічна практика, інформаційно-аналітична діяльність