ФРАНЦУЗЬКА МОВА - Матвєєва, О.О.; Руснак, Д.А. (Чернівці Чернівецький національний університет імені Юрія Федькович, 2023)
навчвотний посібник для студентів, що вивчають французьку як другу іноземну (1 рік навчання).
Keywords: французька мова, навчальний посібник, 1-й рік навчання