Використання прикладних програм у навчанні лексики англійськоі мови у середній школі - Крушельницька, Яна Олегівна (My University, 2023)
Магістерська робота присвячена дослідженню використання прикладних програм для ефективного навчання лексики англійської мови у середній школі. У цьому дослідженні розглядається актуальність і значимість використання сучасних технологій, зокрема прикладних програм, для покращення процесу вивчення лексичного матеріалу. Робота включає вивчення теоретичних аспектів використання мультимедійних засобів, мобільних додатків та онлайн-ресурсів у процесі навчання англійської мови. У магістерській роботі проводиться аналіз різноманітних прикладних програм, їх можливостей та переваг для навчання лексики. Дослідження також охоплює практичний експеримент, де використання цих програм у навчальному процесі порівнюється з традиційними методами. Отримані результати дозволяють зробити висновок про ефективність та перспективність застосування прикладних програм для покращення вивчення лексики англійської мови у середній школі. Робота може стати корисною як для вчителів, які бажають вдосконалити свої методи навчання, так і для дослідників, що цікавляться використанням технологій у процесі освіти.
Keywords: прикладні програми, вивчення лексики, іноземна мова, середня школа, методи навчання