Особливості врахування критеріїв оцінювання навчальних досягнень студентів ЗВО в умовах дистанційної освіти - Предик, Аліна; Коваль, Ольга (Суми: ФОП Цьома С.П. Т.1., 2020)
У статті розкрито особливості системи оцінювання студентів Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича. проаналізовано програми, які забезпечують ефективний навчальний процес. Особливу увагу зосереджено на розкриті критеріїв оцінювання навчальних досягнень студентів ЗВО в умовах дистанційного навчання.
Keywords: система оцінювання; критерії оцінювання; дистанційне навчання (ДН) ; кредитно-трансферна система (ЄКТС); шкала оцінювання; принципи оцінювання; технічні засоби; Moodle; Google Classroom, Google Forms, Learningapps; meet.