Теоретичні аспекти інвестиційної привабливості регіону: маркетинговий підхід - Гавриш, Ірина Іванівна (Науковий вісник Чернівецького національного університету: Збірник наук. праць., 2016)
На сьогодні немає чітко визначеного поняття інвестиційної привабливості як обєкту маркетингового впливу, не систематизовані чинники формування, розвитку, зміни, модифікації, збереження, використання, зниження, інвестиційної привабливості. Розглянуто економічну категорію інвестиійна привабливість. Вивчено та класифіковано наукові підходи щодо характеристики інвестиційної привабливості та описана важливість маркетингового підходу до визначення даної категорії.
Теоретичні аспекти інвестиційної привабливості регіону: маркетинговий підхід
Keywords: привабливість, інвестиційна привабливість, маркетиговий підхід, інвестиційний підхід, інтегральний підхід, середовищний підхід, факторний підхід, маркетингові стратегії