МЕНЕДЖМЕНТ СОЦІАЛЬНОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ (у питаннях і відповідях) - Туленков, Микола Васильович; Чепак, Валентина Василівна; Яремчук, Сергій Степанович (Видавництво Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича, 2023)
У пропонованому посібнику в систематизованому та стислому вигляді розглядаються ключові категорії, поняття, терміни й напрями теорії та практики менеджменту соціальних організацій різних форм власності та видів соціально-економічної діяльності у різноманітних сферах сучасного суспільного буття, а також подається глосарій основних понять і термінів. Розрахований на науковців, викладачів, аспірантів і студентів вищих закладів освіти, слухачів системи підвищення професійної кваліфікації, керівників і менеджерів різних організаційних формувань, а також усіх тих, хто цікавиться актуальними питаннями теорії і практики менеджменту.
Keywords: менеджмент; управління; управлінські відносини; соціальні організації; управлінські рішення; лізинг; сегментація ринку; бізнес-планування