Екзистенційна та гуманістична психологія - Зварич, Ігор; Чуйко, Галина; Колтунович, Тетяна (Чернівец. нац. ун-т ім. Ю. Федьковича, 2019)
У посібнику наводяться факти біографії, викладено й аналізуються основні теоретичні положення, ідеї, переконання, позиції та погляди, запропоновані представниками екзистенційної та гуманістичної психології, а також методи, прийоми і техніки надання людям психологічної допомоги. основна увага зосереджена на непересічному значенні екзистенційної та гуманістичної психології не лише для теоретичної підготовки та майбутньої практичної діяльності майбутніх психологів, але й для формування їх світогляду. Для студентів-психологів, соціальних працівників, усіх, хто працює з людьми та хто цікавиться проблемами Буття та знаходиться у пошуках себе у світ
Keywords: екзистенційна психологія, гуманістична психологія, клієнт-центрована терапія, логотерапія, екзистенційна психотерапія