МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ щодо проведення ВИРОБНИЧОЇ ПРАКТИКИ - Гавриляк, Михайло Степанович; Гавриляк, Михайло Степанович (Чернівецький національний університет, 2021)
Виробнича практика студентів є важливою і невід’ємною складовою частиною навчального процесу підготовки фахівців, логічним продовженням лекційних, практичних та семінарських занять і початковою ланкою в системі їх практичної підготовки до роботи.
Keywords: Виробнича практика