Ойконімійні системи українсько-польського пограниччя: синхронно-діахронний підхід до аналізу - Редьква, Ярослва Петрович (Центральноукраїнський державний університет імені Володимира Винниченка, 2025)
ХХІ Всеукраїнська (з міжнародною участю) ономастична конференція, присвячена 70-річчю від дня народження доктора філологічних наук, професора, заслуженого діяча науки і техніки В.В. Лучика
програма конференції
Keywords: ономастична конференція