Вплив умов економічної невизначеності на розвиток аграрного господарювання - Парасій, Дмитро (ОДЕСЬКИЙ НАЦЮНАЛЬНИЙ ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ, 2025)
Потреби в антикризовому управлінні акцентують увагу на важливості досліджень процесів нестабільності й невизначеності як зовнішнього, так і внутрішнього середовища, що окреслює й конкретизує потреби вітчизняного підприємництва в аграрному секторі, стратегії, засоби й моделі управління на рівні окремих часових параметрів.
Матеріали чотирнадцятої міжнар. наук.-практ. конф., 12 вересня 2025 р. Одеса: ОНЕУ
Keywords: ЕКОНОМІЧНА НЕВИЗНАЧЕНІСТЬ; АГРАРНЕ ГОСПОДАРЮВАННЯ