Current tasks and tools of environmental marketing in the concern of the sustainable development concept - Кифяк, Олександр (Чернівці : Чернівец. нац. ун-т ім. Ю. Федьковича, 2022)
Тези доповіді на науковій конференції присвячені актуальним проблемам і завданням розвитку екологічного маркетингу на основі концепції сталого розвитку
Keywords: Marketing, environment, sustainable development, marketing tools