НАРИСНА ГЕОМЕТРІЯ (АРХІТЕКТУРНА ГРАФІКА) ІV семестр - (:unkn) unknown (Видавництво Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича, 2025)
Зміст видання відповідає освітньо-професійній програмі підготовки бакалаврів за спеціальністю G17 «Архітектура та містобудування» та програмі дисципліни «НАРИСНА ГЕОМЕТРІЯ (архітектурна графіка)». Методичні рекомендації містять вказівки до виконання графічних завдань, варіанти завдань з описом методики їх виконання, список рекомендованої літератури.
Keywords: архітектурна графіка; лінійна графіка; точкова графіка; штрих; поантель; пляма; тональні переходи; контраст; стафаж; антураж; силует; композиція; клаузура; ритм; стилізація