Основи суспільної географії: курс лекцій. - Чубрей, Олександра; Заячук, Мирослав Дмитрович (Чернівецький національний університет ім. Ю. Федьковича., 2013)
Розглядаються методологічні принципи й предметна область суспільної географії як нової для вітчизняної географічної науки дисципліни, що вивчає територіальну організацію суспільної життєдіяльності в цілому. Запропоноване видання містить тестові завдання, що мають на меті контроль рівня засвоєння теоретичного матеріалу щодо понять та концептуальних засад суспільної географії. Для студентів спеціальності «Менеджмент організацій» та «Туризм» географічних факультетів.