Психолого-педагогічна наука про значення методичної роботи вчителя на засадах акмеологічного підходу - Гордійчук, Оксана; Думанська, Богдана (My University, 2024)
Актуальність окресленої науково-практичної проблеми пов’язана з гострою потребою в осмисленні стану і завдань професійної підготовки фахівців усіх сфер суспільного життя. Вектором нашого наукового дослідження – є точки зору психологів та педагогів щодо значення методичної роботи вчителя на засадах акмеологічного підходу
Keywords: акмеологічний підхід; професійна підготовка фахівців; методична робота вчителя