Використання інтерактивних онлайн-ресурсів на уроках математики у початковій школі - Пасічна, Софія Іванівна (Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2024)
кваліфікаційній роботі розглянуто поняття інтерактивні онлайн ресурси як освітнього інструмента; описано їх теоретичні та історичні засади на уроках математики у початковій школі. Доведено важливість та необхідність використання інтерактивних онлайн-ресурсів на уроках математики у початковій школі. Розроблено діагностичний інструментарій (критерії, рівні, показники), анкету для визначення готовності вчителя до впровадження інтерактивних онлайн-ресурсів різних етапах уроку математики у початковій школі Обґрунтовано принципи, підходи, методи та форми застосування інтерактивних онлайн-ресурсів на уроках математики у початковій школі.
Keywords: професійна компетентність; всебічний розвиток учня; використання інтерактивних онлайн-ресурсів на уроках математики у початковій школі; інтерактивні онлайн-ресурси; онлайн-ресурси