ІНОЗЕМНА МОВА (ФРАНЦУЗЬКА) ЗА ПРОФЕСІЙНИМ СПРЯМУВАННЯМ - (:unkn) unknown (Видавництво Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича, 2025)
Навчальний посібник призначений для студентів неспеціальних факультетів, які не мають базового рівня володіння французькою мовою. Мета посібника – сформувати у студентів початковий рівень володіння французькою мовою, розвити комунікативні навички, сприяти сформуванню лінгво-культурної компетенції, сформувати та закріпити лексичні та граматичні навички. Посібник містить тексти із завданнями, що спрямовані на вироблення мовленнєвих навичок, на вивчення та закріплення лексико-граматичного матеріалу та на вживання засвоєних структур у діалогічному мовленні.
Keywords: вимова; граматична побудова висловлювань; усне мовлення; писемне мовлення; розмовна практика