Ефективність використання складнокоординаційних ігрових вправ у підготовці юних футболістів 9-10 років - Мудрей, Євгеній Васильович (My University, 2024)
В роботі розкрито теоретико-методичні основи підготовки футбольного резерву. Обґрунтовано доцільність використання складнокоординаційних ігрових вправ на етапі початкової підготовки у футболі. Практично перевірено ефективність методики використання складнокоординаційних ігрових вправ у підготовці футболістів 9-10 років. Експериментальна методика істотно поліпшила динаміку показників спеціальної фізичної підготовленості та технічної підготовленості юних футболістів 9-10 років за рік тренувань.
Keywords: футбол, спортивна підготовка, складнокординаційні ігрові вправи, футболісти 9-10 років.