Практикум основ охорони праці - Мотрич, Артем Володимирович (My University, 2022)
У посібнику розглядається практичне застосування системи правових, соціально-економічних, організаційно технічних ме-тодів і засобів забезпечення безпечних умов виробничого сере-довища, безпеки праці та пожежної безпеки згідно з чинними законодавчими та іншими нормативно-правовими актами. На основі макетних випадків проводиться аналіз небезпек з якими спикається працівник на виробництві. Для студентів, які навчаються за спеціальностями «Видавничо-поліграфічній справі», «Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка».
Keywords: Електробезпека; Перша долікарняна медична допомога; метрологічні умови робочої зони; Системи очистки повітря