Методичні рекомендації для написання дипломних магістерських робіт зі спеціальностей 032 «Історія та археологія» та 014 «Середня освіта (історія)» для студентів денної та заочної форм навчання факультету історії, політології та міжнародних відносин. - Dobrzhanskiy, Oleksander (Технодрук, 2021)
Методичні рекомендації розроблені на основі навчального плану факультету історії, політології та міжнародних відносин Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича і призначені для студентів денної та заочної форми навчання спеціальностей 032 «Історія та археологія», 014 «Середня освіта (історія)». У посібнику подані загальні правила написання дипломної магістерської роботи, вимоги до оформлення тексту роботи та наукового апарату.
Keywords: дипломна магістерська робота