ЗВОРОТНІЙ ЗВ’ЯЗОК ІЗ СТУДЕНТАМИ В ПРОЦЕСІ ОРГАНІЗАЦІЇ ДИСТАНЦІЙНОГО НАВЧАННЯ - Шевчук, Кристина; Тирон, Оксана (Чернівец. нац. ун-т ім. Ю. Федьковича, 2022)
В статті розкриваються різні підходи до тактування поняття "зворотній зв'язок зі студентами"
Keywords: зворотній зв'зок, взаємодія із студентами