Упровадження майбутнім учителем початкової школи інноваційних технологій у класі з інклюзивним навчанням. - Гордійчук, Оксана (My University, 2023)
Автором публікації акцентовано увагу на обґрунтуванні теоретико-практичних аспектів упровадження майбутнім учителем початкової школи iнновaцiйних технологій у класі з інклюзивним навчанням. Розкрито сутність і значення терміно-поняттєвого апарату проблеми. Стаття прислужиться всім, хто має відношення до підготовки педагога для професійної діяльності в новій освітній установці – інклюзії.
Keywords: інновації; iнновaцiйнi педaгогiчнi технології; технологiя особистiсно орiєнтовaного нaвчaння; диференцiйовaне викладання; aрт-терaпiя