ВІЙСЬКОВА ЮСТИЦІЯ - Григорчак, Юрій Петрович; Марченко, Андрій Романович (Видавництво Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича, 2026)
Навчально-методичний посібник «Військова юстиція» містить опис навчальної дисципліни, програму дисципліни, матеріали за темами, плани практичних занять, методичні вказівки до виконання практичних завдань, перелік залікових питань, список рекомендованої літератури та критерії оцінювання знань студентів. Відповідає вимогам програми «Військова юстиція» та передбачений для студентів, аспірантів і викладачів юридичних вузів і факультетів.
Навчально-методичний посібник
Keywords: військова юстиція; Спеціалізована прокуратура у сфері оборони; Військова служба правопорядку; воєнний стан; військові суди